Hospicelelystad terminale zorg

Afgelopen zaterdag 17 juni 2023 hebben vrijwilligers Harry Kloot en Nellie Schut van Hospice Lelystad de dag van een patiënt onvergetelijk gemaakt. Het muziekfestival ‘Jordaan in de Polder’ stond op de planning, inclusief een unieke meet-and-greet met de geliefde artiest, Danny de Munk.

Harry en Nellie, bekend voor hun toewijding aan de patiënten van Hospice Lelystad, hebben het onmogelijke mogelijk gemaakt. Dankzij hun inspanningen kon de patiënt genieten van een dag vol vrolijke muziek en de energieke sfeer van het festival.

Het hoogtepunt van deze bijzondere dag was zonder twijfel de ontmoeting met Danny de Munk. Deze Nederlandse zanger en acteur maakte de ervaring extra bijzonder met een persoonlijk gesprek en een foto om deze unieke dag te herinneren.

Het werk van attente vrijwilligers zoals Harry en Nellie versterkt de missie van Hospice Lelystad om hun patiënten speciale momenten te bezorgen die vreugde en comfort brengen in hun leven. Dit verhaal onderstreept het belang en de impact van vrijwilligerswerk binnen de palliatieve zorg, waar elke dag telt.

Lees meer over de inspirerende verhalen en initiatieven van Hospice Lelystad op onze website en ontdek hoe jij ook een verschil kunt maken in de levens van patiënten die behoefte hebben aan zorg en compassie.