Transformatie van Hospice Lelystad Balkons door Vrijwilligers Rob & Joke Rebel

Vrijwilligers maken het verschil en Hospice Lelystad heeft dat onlangs ervaren dankzij Rob en Joke Rebel. Deze toegewijde duo heeft hun liefde voor het inrichten van buitenruimtes aangewend om de balkons van het hospice om te toveren in serene en gastvrije oases.

Bij de inrichting van de balkons waren Rob en Joke toegewijd aan het creëren van een ruimte waar de bewoners van Hospice Lelystad comfort en vrede kunnen vinden. Ze kozen zorgvuldig planten die een rustgevende sfeer creëren en gemakkelijk te onderhouden zijn. Hun keuze voor sfeervolle tuinmeubelen zorgt ervoor dat de balkons functioneel en uitnodigend zijn.

Dankzij Rob en Joke hebben de bewoners van Hospice Lelystad nu een plek waar ze kunnen ontspannen, reflecteren en genieten van de natuurlijke schoonheid die hen omringt. Ze hebben bewezen dat vrijwilligerswerk een aanzienlijke invloed kan hebben op de kwaliteit van leven in een hospice omgeving.

Als je geïnspireerd bent door het werk van Rob en Joke en wilt bijdragen aan de gemeenschap van Hospice Lelystad, nodigen we je uit om contact met ons op te nemen en meer te weten te komen over onze vrijwilligersprogramma’s. Jouw inzet kan het volgende verschil maken!