Vrijwilligers en Bewoners van Hospice Lelystad

Het leven is vol met kostbare momenten en voor de bewoners van Hospice Lelystad wordt elk moment gekoesterd. Bij het aantreden van het heerlijke weer, trekken onze toegewijde vrijwilligers erop uit met de bewoners om te genieten van de zon in onze mooie tuin.

Onze tuin, een oase van rust en schoonheid, is een plek waar bewoners van de frisse lucht kunnen genieten, zich kunnen omringen met natuur en, belangrijker nog, de eenvoudige vreugde van buiten zijn kunnen ervaren. De glimlach op hun gezichten als ze de warme zonnestralen op hun huid voelen, is onvergetelijk.

De vrijwilligers van Hospice Lelystad zijn onze helden. Ze geven hun tijd en energie om het leven van de bewoners aangenamer te maken. Of het nu gaat om een wandeling in de tuin, het delen van een kopje thee in de schaduw van een boom, of het voeren van ontspannende gesprekken, hun inspanningen zijn hartverwarmend en inspirerend.

Bij Hospice Lelystad geloven we dat elk moment telt. We zijn er om te zorgen voor comfort, gezelschap en warmte in elke fase van het leven. Neem contact met ons op om te zien hoe u kunt bijdragen aan ons liefdevolle thuis.