Anneke Leeuwe, lid van de Soroptimisten Club Flevoland, heeft een cheque ter waarde van € 1605,- overhandigd aan Hessiëlle van Dam, toenmalig locatie-directeur van de Hoven, en Aleida van Duinen, Hoofdverpleegkundige werkzaam in het Hospice ’t Hofje. Het is een deel van de opbrengst van de actie die de club hield in 2015. cheque actie soroptimisten 2015

Op de foto boven de cheque, beneden een kopie van het betreffende krantenbericht in De Flevopost van 18 november 2015 (vlnr Hessiëlle van Dam, Aleida van Duinen en Anneke Leeuwe).

2015 was al het vierde jaar op rij, dat de SCF krantenfoto soroptimisten actie 2015een gift deed aan ’t Hofje uit de opbrengst van een Pioenrozenactie. Ook in 2016 heeft de Soroptimisten Club Flevoland een zelfde actie georganiseerd. Dat leverde voor ’t Hofje nog eens  € 704,- op. De teller staat na 5 jaar op maar liefst  € 5205,-!!
In de loop der jaren zijn daar allerlei noodzakelijke aanschaffen van gedaan. Recent zijn er nieuwe stoelen aangeschaft, 2 voor elke woonunit. Niet nodig te melden dat we de Soroptimisten daar zeer dankbaar voor zijn.