In april gaf vrijwilliger Rob Driessen de bewoners van Hospice Lelystad een uniek geschenk. Met zijn bijzondere klankschalen sessie, creëerde hij een serene atmosfeer en bood hij troost en ontspanning aan de bewoners.

Als ervaren klankschaalmeester brengt Rob de kracht van geluid naar de Hospice, een ruimte die normaliter gevuld is met stilte. Deze sessies resoneren diep in de ziel, helpen om stress te verminderen en de geest te kalmeren, waardoor patiënten en hun families een moment van rust ervaren.

Zijn inzet voor Hospice Lelystad is onvermoeibaar en zijn bijdrage is onbetaalbaar. Zijn doel is om via de klankschalen sessies te communiceren met bewoners op een niveau dat woorden vaak niet kunnen bereiken.

Het positieve effect dat Robs sessies op de bewoners hebben gehad, is verbluffend. Velen melden dat ze zich na de sessies rustiger en vrediger voelen, een ongeëvenaard voordeel in hun huidige situatie.

Rob Driessen’s klankschalen sessie bij Hospice Lelystad is een lichtpunt dat de kwaliteit van leven van de bewoners aanzienlijk verhoogt. We kijken uit naar zijn volgende bezoek.