Hospicelelystad terminale zorg

Op 23 mei veranderde Hospice Lelystad in een wereld van muziek en vreugde. Het was een avond gevuld met melodieuze klanken en betoverende stemmen. Onze zeer gewaardeerde vrijwilliger, Jittie, speelde een cruciale rol bij de organisatie en begeleiding van patiënten op deze bijzondere zangavond.

Jittie, bekend om haar medeleven en toewijding, zorgde voor een veilige en plezierige sfeer. Ze bracht de bewoners dichter bij de genezende kracht van muziek. Dankzij haar inspanningen konden de bewoners van Hospice Lelystad genieten van een onvergetelijke avond.

Hoogtepunt van de avond was de bekende Lelystadse zanger, Ronald Berkt. Zijn stem weergalmde door de gangen, gaf vreugde aan de harten en bracht een glimlach op ieders gezicht. Ronald heeft een uniek talent om zijn publiek te raken en voor even hun zorgen te laten vergeten.

Het belang van vrijwilligerswerk in zorginstellingen zoals Hospice Lelystad kan niet genoeg benadrukt worden. Vrijwilligers zoals Jittie maken het verschil door een lichtpuntje te bieden in het leven van degenen die het het meest nodig hebben.

Blijf op de hoogte van toekomstige evenementen en verhalen door onze blog te volgen. Wij waarderen uw voortdurende steun voor Hospice Lelystad.