Bij Hospice Lelystad houden we meer dan wat dan ook van de glimlach die onze gasten op hun gezicht krijgen wanneer ze hun favoriete maaltijd voorgeschoteld krijgen. Het is een herinnering aan comfort, geluk en thuis.

Ons team van gepassioneerde kookvrijwilligers is toegewijd aan het bereiden van die favoriete maaltijden met niets dan liefde en aandacht. Ze duiken diep in recepten, doen boodschappen voor de beste ingrediënten, en nemen de tijd om elke maaltijd met zorg te bereiden.

De kookvrijwilligers van Hospice Lelystad staan klaar om een breed scala aan gerechten te bereiden, of het nu een traditionele Hollandse stamppot, een romige pasta, of zelfs een exotische curry is. Elke maaltijd wordt bereid met het oog op de specifieke voedingsbehoeften en smaakvoorkeuren van onze gasten.

We begrijpen dat een heerlijke, zelfgemaakte maaltijd kan dienen als een prachtige brug tussen het heden en het verleden, en het kan kracht en troost bieden in moeilijke tijden.

Ons ultieme doel? De levenskwaliteit van onze gasten verbeteren, één heerlijke maaltijd tegelijk. Dat is de belofte van de kookvrijwilligers van Hospice Lelystad. Want hier, in ons hospice, is koken meer dan alleen voeding – het is een daad van liefde.